Onze producten

Home » Onze producten
R&J Zwaan Flowers biedt u als veelzijdige bloemengroothandel in Rijnsburg producten waar kwaliteit en servicegerichtheid vooropstaan. Onze bloemen zijn vers en wij kunnen veelal dezelfde dag uw bestelling bezorgen.

Boeketten
Wij leveren boeketten in verschillende soorten en maten. Doordat wij onze handel iedere dag inkopen op de klok kunt u ervan uitgaan dat u altijd een vers boeket krijgt die van hoogwaardige kwaliteit is. Ook kunt u bij ons de zogenaamde Aqua-Bulle boeketten krijgen. Dit zijn boeketten verpakt, met een speciale machine, in een vel waarbij het water onderin blijft zitten. Hierdoor kan de consument het boeket gewoon neerzetten en hoeft ze dus niet in de vaas te zetten.

Gemengde bloemen
De gemengde bloemen lopen vooral vanaf november t/m april en dat bestaat dan uit handgemengde Hyacinten en Tulpen.

Tasjes arrangementen
Ons tasjes pakket is ook heel breed. Zo hebben wij verschillende boeketten in een tasje maar ook hebben wij rozen en tulpen in een tasje. Hierbij gebruiken wij een door ons zelf ontwikkelde waterdichte tas.

Klein verpakking
Germini mix op 10 met blad, Rozen per kleur op 10 in een blanco zakje, Santini gemengd, zomaar wat producten uit het onderdeel “monohandel”. U kunt ze in grote of kleine hoeveelheden bestellen tegen een scherpe prijs. Ook is het mogelijk om uw producten aan te leveren om ze te laten verpakken.

Kerststukken: (alleen in november en december)
Ieder jaar hebben wij ook de mooiste advent- en kerststukken. Verkrijgbaar in diverse prijsklasse. De prijslijst is rond de maand september weer verkrijgbaar.

Geverfde bloemen
Onze geverfde producten variëren van Chrysanten, Rozen, Gyps, Solidago, Brassica’s, Eikenblad, Sedum enz. in welke kleur u maar wenst. Ook glitteren wij alle soorten bloemen.

Bel ons vandaag nog op 071 409 43 13 of mail ons op info@zwaanflowers.nl

Onze medewerkers staan u graag te woord van maandag t/m vrijdag van 5:00 tot 15:00.

Ga verder naar onze contactpagina